De nou es convoca el Cens d’Aus Marines Hivernants en el Litoral de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de conéixer millor les poblacions d’estes aus en les nostres costes. Es tracta d’una activitat que permet obtindre una informació molt important per al seguiment de l’evolució d’este grup d’aus.

🗓️ DATA

El CAMILCV de 2024 se celebrarà el dissabte 13 de Gener, de 8:30 a 11:30 hores.

Els participants (tots voluntaris i de manera altruista) ocuparan llocs d’observació en punts de la costa de la Comunitat Valenciana, llocs especialment bons per a l’observació d’aus marines com a caps, ports, entrants, etc.

✏️ INSCRIPCIÓ I FITXA DE PRESA DE DADES

Per a fer més fàcil i ràpida la recopilació de les dades i l’elaboració de l’informe hem creat un formulari d’inscripció.

La recollida de dades ha de fer-se amb la fitxa de la Xarxa d’observació d’Aus i Mamífers marins (RAM) aplicant la metodologia descrita

L’ús del formulari i de la fitxa és OBLIGATORI, ja que ens permet organitzar els punts i interpretar correctament la informació recollida.

Recordeu incloure les dades d’aquelles espècies que no figuren (com la gavina de potes grogues o la gavina ombrívola) i la resta que puguen ser observades.

TERMINI D’ENTREGA

Com més prompte millor rebem les fitxes, abans podrem posar-nos a confeccionar l’informe. Per a este, sempre ens venen molt bé les fotos que feu (indiqueu espècies, lloc i autor) durant el cens.

T’animem que participes en esta activitat!

Elías Gomis  eliasgomis@yahoo.es

Fran Atienzar   francisco.atienzar@uv.es

Pepe Santamaría info@ulladesnaturals.com

▶️ REGISTRE PER A L’ACTIVITAT (NECESSARI): https://forms.gle/swypqnoucauGomCo8